Hartenpijn

Ik ga hardlopen - start tussen 12.00 en 13.00 uur

€ 371
18
donateurs

Een tocht met en vóór het hart

De 11strandentocht wordt georganiseerd door de Hartstichting. We willen dat hart- en vaatziekten eerder opgespoord en opgelost worden.
De verwachting is dat het aantal hartpatiënten de komende 10 jaar met ruim 500.000 toeneemt. Als we niks doen, zijn er in 2030 circa 1.9 miljoen patiënten. Daarom is onderzoek naar het eerder opsporen van hart- en vaatziekten harder nodig dan ooit.
Wij zijn er voor je hart, maar dat kunnen we niet alleen. Met jouw hulp kunnen we eerder en sneller oplossingen vinden. Door mij te sponsoren tijdens de tocht langs de vloedlijn help je hieraan mee.

Mijn verhaal
Jarenlang leef ik al met pijn in mijn hart. Pijn omdat ik al veel mensen die ik in mijn hart gesloten had verloren ben. De afgelopen jaren besef ik nog meer dat alles begint met een gezond hart. Leven met een 'gebroken' hart maakt het leven moeilijk.
Mensen die een dierbare verliezen krijgen vaker een hartinfarct dan mensen die dat niet hebben meegemaakt. Bij nader onderzoek blijkt dat de symptomen lijken op een hartinfarct, maar dat het dat gelukkig niet is. Het grote verschil: patiënten genazen meestal binnen een paar weken. Een aantal keer heb ik een 'hartinfarct' meegemaakt; druk op de borst, duizeligheid, vermoeidheid, hartkloppingen. Ik ondekte dat ik last heb van een chronisch gebroken hart door alle verliezen die er zijn geweest en alle gevoelens die ik altijd met me mee draag maar niet mee uit de voeten kan.

“Hartenpijn is een tijdelijke klap op het hart: de linkerhartkamer trekt minder efficiënt samen en dat heeft gevolgen voor de werking van het hart.”

Daarom zet ik me samen met de Hartstichting in voor een gezond hart voor iedereen. Want je hart laat je groeien, liefhebben, leven!
Waar anderen stoppen, gaan wij door! Doe je mee?

Via onderstaande link kan je mij sponsoren:
https://www.11strandentocht.nl/acties/doneren

P.s: mijn lieve stoere zoon Collin rent met me mee om mij te steunen. 

€ 15 10-07-2019 | 12:49
Doneer nu