Je hebt maar 1 hart!

60 kilometer (11 stranden) | Ik ga wandelen (3,5 km per uur)

€ 245
12
donateurs

Je hebt er maar 1! 
1 leven.. 1 hart.. 1 paar ouders.. 1 levenspartner.. en daar moeten we zuinig op zijn.

Wie ben ik
Ik ben Gaby, 30 lentes jong. Samen met mijn man, Christiaan, woon ik in Utrecht. Ons huis delen wij met twee eigenwijze katten en een hond. Dit jaar wordt mijn vijfde zomer sinds het auto ongeval in Schotland, die onze wandelvakantie abrupt tot een eind bracht. Al jaren worstel ik met mijn gezondheid dankzij de gevolgen van het ongeval: Hersenschudding, Whiplash en allerlei andere klachten hieraan gerelateerd.

  

Waarom wandel ik de 11strandentocht
Ik heb meerdere redenen, maar de meest belangrijke zijn:

  1. Steunen van de Hartstichting, voor de mensheid.
    Ook in mijn familie komen hart- en vaatziekten voor, helaas.
  2. Ik ben inmiddels al 5 jaar een EHBO'er en sinds 2015 ben ik ook burgerhulpverlener via HartslagNU. Hartstichting heeft samen met Stichting Hartslag voor Nederland het concept 'HartslagNU' ontwikkeld. Lees hier meer over.
  3. Ik wandel graag. Dankzij Schotland is mijn liefde voor het wandelen alleen maar gegroeid. Schotland is ook waar in juli 2013 mijn dromen in duigen zijn gevallen. Hiermee wil ik bewijzen, aan mezelf, dat ik veel kan bereiken.. zolang ik bewuste keuzes maak in mijn leven.

Hoe ga ik mijn doel behalen
Ik ben op dit moment nog bezig met het opstellen van mijn plan. Wel heb ik bepaald hoe ik mijn trainingsplan zal starten. De aftrap van mijn trainingsmaanden zal 29 mei a.s. zijn, tijdens de avondvierdaagse van Utrecht. Ik start met 4 dagen lang iedere dag 5 kilometer te wandelen.

Mijn trainingsplan en de trainingstochten zal ik regelmatig met jullie gaan delen. Houd mijn pagina dus in de gaten!

Niet alleen - ik doe het samen
Ik doe dit niet alleen. Mijn man zal mij steunen en vergezellen tijdens de trainingswandeltochten. Mijn hond, Jon, zal mij ook gaan vergezellen. Ik hoop dat het hem lukt om samen met mij de 11strantentocht te finishen. Tijdens alle trainingstochten neem ik hem mee, zodat hij zich ook kan voorbereiden. 

Natuurlijk hoop ik ook op jullie steun, niet alleen mentaal, maar ook financieel. Door mijn 11strandentocht te sponsoren. Alles voor de Hartstichting!

Steun je mij?
Loop jij mee?
Laat een reactie achter, ik lees graag over jouw beweegredenen om mij te steunen.. of zelfs mee te lopen!

€ 15 01-09-2017 | 11:44 Normaal steun ik niet snel goede doelen, maar in deze specifieke situatie wel! Wil je heel veel succes wensen met de wandelingen! Als ik zo lees heb ik er alle vertrouwen in dat je het kunt (en Jon). Succes!
30 aug 201712:02

Onze oma

Oma heeft tegen alle verwachtingen in de respectabele leeftijd van 90 jaar bereikt. Donderdag 6 juli jl. hebben wij afscheid van haar genomen en de dag daarna heeft zij deze wereld verlaten. Meer dan tien jaar geleden kreeg oma een hartaanval. Niemand had dit aan zien komen. De artsen verwachtten dat zij de nacht niet zou halen en de hele familie was bijeen gekomen om afscheid van haar te nemen. Wonder boven wonder was zij er de volgende ochtend nog! Oma knapte weer op.. en zij kreeg een pacemaker. Hiermee heeft zij oud kunnen worden. Dat oma haar hart destijds zo slecht was had niemand aan zien komen, oma was ook iemand die niet klaagde over haar gezondheid. De Hartstichting hoopt met onderzoek een test te kunnen ontwikkelen waarmee zij aan de hand van signaalstofjes de risico's op een hartinfarct kunnen inschatten. Daarom wandel ik 60 kilometer voor de Hartstichting. Voor oma en voor mensen die, wellicht zonder dat zij het weten, een hoog risico lopen op een hartinfarct. Leer hier meer over: https://www.11strandentocht.nl/het-doel Lees meer
29 aug 201721:43

Update 29 augustus 2017

Doneer nu