Je hebt maar 1 hart!

60 kilometer (11 stranden) | Ik ga wandelen (3,5 km per uur)

€ 190
9
donateurs

Je hebt er maar 1! 
1 leven.. 1 hart.. 1 paar ouders.. 1 levenspartner.. en daar moeten we zuinig op zijn.

Wie ben ik
Ik ben Gaby, 30 lentes jong. Samen met mijn man, Christiaan, woon ik in Utrecht. Ons huis delen wij met twee eigenwijze katten en een hond. Dit jaar wordt mijn vijfde zomer sinds het auto ongeval in Schotland, die onze wandelvakantie abrupt tot een eind bracht. Al jaren worstel ik met mijn gezondheid dankzij de gevolgen van het ongeval: Hersenschudding, Whiplash en allerlei andere klachten hieraan gerelateerd.

  

Waarom wandel ik de 11strandentocht
Ik heb meerdere redenen, maar de meest belangrijke zijn:

  1. Steunen van de Hartstichting, voor de mensheid.
    Ook in mijn familie komen hart- en vaatziekten voor, helaas.
  2. Ik ben inmiddels al 5 jaar een EHBO'er en sinds 2015 ben ik ook burgerhulpverlener via HartslagNU. Hartstichting heeft samen met Stichting Hartslag voor Nederland het concept 'HartslagNU' ontwikkeld. Lees hier meer over.
  3. Ik wandel graag. Dankzij Schotland is mijn liefde voor het wandelen alleen maar gegroeid. Schotland is ook waar in juli 2013 mijn dromen in duigen zijn gevallen. Hiermee wil ik bewijzen, aan mezelf, dat ik veel kan bereiken.. zolang ik bewuste keuzes maak in mijn leven.

Hoe ga ik mijn doel behalen
Ik ben op dit moment nog bezig met het opstellen van mijn plan. Wel heb ik bepaald hoe ik mijn trainingsplan zal starten. De aftrap van mijn trainingsmaanden zal 29 mei a.s. zijn, tijdens de avondvierdaagse van Utrecht. Ik start met 4 dagen lang iedere dag 5 kilometer te wandelen.

Mijn trainingsplan en de trainingstochten zal ik regelmatig met jullie gaan delen. Houd mijn pagina dus in de gaten!

Niet alleen - ik doe het samen
Ik doe dit niet alleen. Mijn man zal mij steunen en vergezellen tijdens de trainingswandeltochten. Mijn hond, Jon, zal mij ook gaan vergezellen. Ik hoop dat het hem lukt om samen met mij de 11strantentocht te finishen. Tijdens alle trainingstochten neem ik hem mee, zodat hij zich ook kan voorbereiden. 

Natuurlijk hoop ik ook op jullie steun, niet alleen mentaal, maar ook financieel. Door mijn 11strandentocht te sponsoren. Alles voor de Hartstichting!

Steun je mij?
Loop jij mee?
Laat een reactie achter, ik lees graag over jouw beweegredenen om mij te steunen.. of zelfs mee te lopen!

€ 60 06-06-2017 | 09:26 Lieve Gaby, Namens de collega's van VGZ wensen wij jou veel succes in het lopen van de 11strandentocht en het ophalen van donaties. Zet hem op Gaby!!
16 mei 201712:20

Facebook - 11strandentocht Gaby Mulder

Voor alle updates, volg mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/11strandentocht.gabymulder/.   Grote updates Mijn grote updates zal ik zowel hier als op mijn Facebook pagina plaatsen. Hiervoor kun je dus gewoon deze website blijven volgen.   Kleine updates Om ook mijn kleine updates te volgen, raad ik je aan om mijn Facebook pagina te volgen. Doe dit als volgt: Ga naar https://www.facebook.com/11strandentocht.gabymulder/ Klik op 'Like' Klik op 'Follow' als je mijn pagina niet wilt liken (een Like vind ik wel leuk!), maar wel wilt volgen. Heb je nog geen Facebook account? Overweeg om er 1 te maken! Je kunt er ook oa. de Hartstichting, 11strandentocht en het evenement daarvan volgen!   Liefs, GabyPS. Plaats ook gerust een reactie op een van mijn posts, of een eigen post op mijn pagina. Ik hoor graag van jullie! Lees meer
Doneer nu
Ja, ik loop mee