11strandentocht en het coronavirus

Het coronavirus heeft Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. De organisatie van de 11strandentocht volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. 
Nu al duidelijkheid geven over het verloop van 11strandentocht, dat kan niet. Wij informeren iedereen zodra wij - in overleg met de autoriteiten en Hartstichting - meer kunnen zeggen. 

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@11strandentocht.nl 

Vragen en antwoorden voor de 11strandentocht en corona

Gaat de 11strandentocht door?
Ja de 11strandentocht gaat door, maar op welke manier daar zijn we hard mee bezig achter de schermen. Wanneer hier meer duidelijkheid over is zullen we dit communiceren. 
Wanneer weten jullie op welke manier de 11strandentocht doorgaat?
We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk met je te kunnen communiceren. Zodra wij - in overleg met de autoriteiten en Hartstichting - meer duidelijkheid kunnen geven hoor je dit gelijk.
Wat gebeurt er met het sponsorgeld voor Hartstichting?
Voorop staat bij ons dat het goede doel zo min mogelijk averij oploopt. We doen het immers voor goed onderzoek en hulp aan mensen met hartproblemen. Daarom gaat de sponsoring altijd naar het doel, ook al gaat, in een uitzonderlijk geval, het evenement niet door.
Ik heb sponsoracties gepland wat kan er doorgaan?
Veel acties - zoals collecteren bijv. - kunnen nu niet doorgaan. Volg altijd de actuele richtlijnen van het RIVM op. 
Mijn vraag staat er niet tussen
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail de organisatie via info@11strandentocht.nl