De Club van 111

Doe mee met de Club van 111!

Combineer challenge & cause en laat je sponsoren voor je 11strandentocht. Wanneer je je inschrijft, ontvang je automatisch een persoonlijke actiepagina waarop dit eenvoudig kan. Goed voor wat extra support van jezelf! Doe je ook mee?

Laat je sponsoren door kennissen, familie, vrienden of collega’s. Passeer je daarmee de 111 euro, dan treed je toe tot de exclusieve Club van 111. Wij bedanken je graag met mooie items als tegenprestaties!

'De Club van 111' is er voor alle lopers van de 11strandentocht die individueel of in teamverband minimaal 111 euro ophalen. In teamverband dient gezamenlijk het veelvoud van 111 euro te worden opgehaald (111 euro x het aantal teamleden).

Lid worden gaat automatisch en is kosteloos.

Wij bedanken je graag met tegenprestaties*:

  • Bij €111 ontvang je de 11strandentocht pet - t.w.v. €12,50
  • Bij €222 ontvang je het 11strandentocht T-shirt - t.w.v. €20
  • Bij €444 ontvang je een gepersonaliseerde hoodie met jouw naam erop - t.w.v. €32,50

Ook bieden wij mooie gesponsorde prijzen aan. Houd hiervoor de nieuwsbrief, onze facebookpagina en de nieuwsberichten op de website in de gaten.

Let op: heb je vóór 15 september jouw bedrag bereikt, dan krijg je de producten vóór het evenement. Bereik je het bedrag na 15 september dan krijg je de producten pas na het evenement.

 

Quote van Janet:

‘Vorig jaar de 60 km gelopen ... goed voor €652 sponsorgeld! Wat heb ik genoten !!! Voor mij als hartpatiënt mét hartschade voelt het als een onbeschrijfelijke overwinning. Mooi ff geflikt! Al die enthousiaste vrijwilligers maakten dat ieder stempelmoment een feestje was. Bedankt voor jullie lieve, motiverende en enthousiaste reacties allemaal!! Topdag gehad ..!!!’