Laat je sponsoren


Wist je dat je met jouw deelname aan de 11strandentocht ook geld kunt inzamelen voor de Hartstichting? De donaties gaan regelrecht naar het onderzoek naar signaalstofjes in het bloed om hartinfarcten te voorkomen. Wil jij meehelpen om in de toekomst hartinfarcten te voorkomen? Maak dan van jouw deelname een sponsorloop. Vul bij het kopen tijdens de stap 'Jouw persoonslijke pagina' alle gegevens in. Er wordt dan automatisch een sponsorpagina voor je aangemaakt waarop vrienden, familie en kennissen kunnen doneren. Niets moet uiteraard, maar wel heel fijn als we nog meer onderzoek kunnen doen.


Hoe maak ik een sponsorloop van mijn deelname?

 

Vul dan bij het kopen van je ticket alle gegevens in tijdens de stap 'Jouw persoonlijke pagina' in. Er wordt dan automatisch een sponsorpagina voor je aangemaakt waarop vrienden, familie en kennissen kunnen doneren.

Heb je al een ticket gekocht voor de 11strandentocht, maar geen sponsorpagina aangemaakt? Stuur ons dan een e-mail, dan maken wij een pagina voor je aan.

 

Hoeveel geld mag ik inzamelen?

 

Dit mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen, maar je kunt bijvoorbeeld denken aan het symbolische bedrag van 111 euro of wat dacht je van 1.111 euro met je hele team?!

 

Hoe kom ik aan donaties?

 

Het is altijd spannend om mensen om geld te vragen. Begin daarom bij de mensen die het dichtste bij je staan, zij zullen meestal als eerste geven. Het belangrijkste bij het fondsenwerven is: durf te vragen en je zult zien dat het best makkelijk is. Voor meer sponsortips kun je hier kijken en voor flyers en andere handige materialen hebben we hier een speciale toolkit voor je klaarstaan.

 

Ontzettend bedankt alvast!