Laat je sponsoren

De Hartstichting zorgt voor een sterk hart voor iedereen, zodat iedereen het maximale uit het leven kan halen. Wij zijn er voor je hart, maar dat kunnen we niet alleen. Met jouw hulp kunnen we eerder en sneller oplossingen vinden.

Wist je dat je met jouw deelname aan de 11strandentocht ook geld kunt inzamelen voor de Hartstichting? De donaties gaan regelrecht naar onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Waar anderen stoppen, gaan wij door! Doe je mee? Maak dan van jouw deelname een sponsorloop.

 

Hoe maak ik een sponsorloop van mijn deelname?

Vul bij jouw aanmelding tijdens de stap 'Jouw persoonlijke pagina' alle gegevens in. Er wordt automatisch een sponsorpagina voor je aangemaakt waarop vrienden, familie en kennissen kunnen doneren. Je kan dit ook later doen door in te loggen op de website en een account aan te maken. Hiermee kan je jouw persoonlijke pagina beheren.

Natuurlijk helpen we je graag op weg met sponsortips

 

Hoeveel geld mag ik inzamelen?

Dit mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen, maar je kunt bijvoorbeeld denken aan het symbolische bedrag van 111 euro of wat dacht je van 1.111 euro met je hele team?!

 

Hoe kom ik aan donaties?

Het is altijd spannend om mensen om geld te vragen. Begin daarom bij de mensen die het dichtste bij je staan, zij zullen meestal als eerste geven. Het belangrijkste bij het fondsenwerven is: durf te vragen en je zult zien dat het best makkelijk is. Je vraagt het immers niet voor jezelf, maar helpt er vele anderen mee!

 
Ontzettend bedankt alvast!