De grootste veranderingen op een rij

27 mrt 2019 14:09

We vroegen het jullie ….

De grootste veranderingen op een rij

De 11strandentocht wordt dit jaar alweer voor de 3e keer georganiseerd. Elk jaar gebruiken we de ervaringen van onze deelnemers om de tocht nog gaver te maken. De belangrijkste veranderingen voor 5 oktober 2019 op een rij:

1. De stempelkaart vervangt het polsbandje

Alle deelnemers ontvangen dit jaar bij de start een stempelkaart. Deze vervangt het registratiesysteem met bijbehorende polsbandje, die bij elke stempelpost gescand werd. Dit geautomatiseerde systeem haperde zo nu en dan was daardoor minder betrouwbaar. Veel deelnemers zagen meer in een ‘ouderwetse’ stempelkaart. Deze ontvang je bij de start, waarna je hem bij elke stempelpost kunt laten aftekenen. Leuk als bewaarexemplaar!

2. 4 afstanden en 1 feestelijke finish

Dit jaar zijn er in totaal 4 startlocaties: Bloemendaal voor de 60 kilometer, Noordwijk voor de 40 kilometer, Scheveningen voor de 20 kilometer of Kijkduin voor de 11 kilometer. En waar je ook start, de finish voor alle afstanden is in Hoek van Holland. Als dat niet een reden voor een feestje is ….

3. Verlaagde tarieven deelname

De ticketprijzen hangen dit jaar samen met de afstand die de deelnemers kiezen. Voor de meeste afstanden geldt dat de deelnametarieven daarmee lager zijn dan vorig jaar. De prijzen voor 2019 zijn als volgt:

11 km – € 20,-
20 km – € 25,-
40 km – € 30,-
60 km – € 35,-

Al het deelnamegeld komt weer ten goede aan de Hartstichting.

4. Busvervoer retour naar je startlocatie

Vanaf de finish in Hoek van Holland rijden er dit jaar bussen terug naar de startlocaties. Zo kun eenvoudig weer bij je geparkeerde auto komen. Een ticket voor de bus terug naar Kijkduin en Scheveningen kost € 5. Een ticket voor de bus terug naar Noordwijk en Bloemendaal kost € 7,50.

Je kan het busticket bestellen bij je inschrijving. Weet je nu nog niet of je daar gebruik van wilt maken? Een buskaartje koop je ook nog last minute via de webshop.