Win een overnachting in Herberg Welgelegen

Normal e7c30f6dfdd009705dadd10e5aeede9c0205ceee
24 aug 2019 20:26

Deze week mogen wij een exclusieve prijs weggeven van onze sponsor Herberg Welgelegen in Katwijk. Haal jij in één week het meeste sponsorgeld op? Dan ben jij de winnaar van een overnachting op een prachtige locatie aan de Rijn!

Ons gezamenlijke doel is om uiteindelijk €100.000 op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten! Om het fondsenwerven leuk te maken hebben sponsoren leuke prijzen aangeboden. En wij vinden het fijn om de topfondsenwerver van deze week iets terug te kunnen geven. Zet je dus vanaf maandag 5 dagen vol in voor het goede doel en dan beloont Herberg Welgelegen in Katwijk jou met een:


* Gratis overnachting voor 2 pers. inclusief ontbijt
* Ruime sfeervolle 2-persoonskamer met TV, badkamer met ruime inloopdouche
* In Katwijk! Misschien handig voor of na jouw 11strandentocht?

Meer informatie over de locatie: herbergwelgelegen.nl 

 
HOE WERKT HET?
De actie begint maandag 5 augustus om 11:00 uur en loopt tot komende vrijdag (9 augustus) 16.00 uur. Maandag maken we een nulmeting van de sponsorpagina's en vrijdag kijken we wie de winnaar is. Donaties die je buiten deze periode hebt ontvangen, tellen helaas niet mee. Het gaat om individuele sponsorpagina's, dus niet om het opgehaalde bedrag per team.

Staat jouw teller nog op €0? Geen probleem! Ook als je nog niet begonnen bent met sponsorwerven kan jij als winnaar uit de bus komen. Dus vraag al je vrienden, familieleden en collega's om jouw actie te sponsoren.

Vragen? Mail ons: info@11strandentocht.nl

 
Succes!
Team 11strandentocht