’Sponsorwerving ligt eigenlijk compleet buiten mijn comfortzone’

Normal 86fdae63639fce7d5fbb68b48bc746bdb49697a7
28 aug 2019 14:20

Rick Wedzinga heeft passie voor sporten en gaat geen uitdaging uit de weg. Spijtig genoeg heeft hij, ondanks zijn gezonde levensstijl, in november 2016 een hartaanval gehad. Dit weerhield hem niet om een nieuwe sportieve uitdaging aan te gaan in de vorm van de 60 km van de 11strandentocht.

‘’Ik weet dat ik veel geluk heb gehad. De Hartstichting draag ik een warm (en kloppend) hart toe, ze doen veel goed werk’’.

Naast zijn gedrevenheid in de sport is hij ook erg fanatiek bezig met sponsorwerving. Hij heeft de sponsortips toegepast en daarmee al meer dan €2.000 euro opgehaald.  

‘’Sponsorwerving ligt eigenlijk compleet buiten mijn comfortzone. Maar de enthousiaste reacties motiveren mij alleen maar om meer geld op te halen voor onderzoek’’. 

Rick zet zijn persoonlijke hartverhaal om de urgentie voor onderzoek naar hart- en vaatziekten te ondersteunen. Hij heeft al meer dan 100 donateurs bereikt.

De Hartstichting streeft naar een gezond hart voor iedereen, maar dat kunnen we niet alleen. Help jij ook mee met sponsorwerven? Samen hopen we €100.000 op te halen. Kijk voor inspiratie Rick’s actiepagina. Rick vindt het ook leuk als je contact met hem opneemt en hem om tips vraagt.

 

E-mail: chatrick@hotmail.com

Instagram: @rick_wedzinga