Sponsor als bedrijf!

Wilt u uw organisatie en merk verbinden aan een uniek strandevenement met een sympathiek doel? De 11strandentocht zoekt nog vrienden en bedrijventeams!

Word vriend

Als bedrijf kunt u ook vriend van de 11strandentocht worden voor € 100,-.

Wij bieden u hier het volgende voor:

  • uw logo op www.11strandentocht.nl
  • uw logo op de sponsorwall bij de finish
  • onze netwerkborrel voor alle sponsoren bij de finishlocatie
  • u wordt GRATIS lid van het Hart voor de Zaak programma van de Hartstichting waar inmiddels meer dan 500 MKB bedrijven bij zijn aangesloten

Interesse? Word nu sponsor voor €100.

 

Sponsort u liever in natura?
Wij zijn nog op zoek naar verschillende producten en materialen om van de 11strandentocht een succes te maken. Zo kunt u denken aan de medailles, lekkere bites bij de stempelposten, muziek om de lopers aan te moedigen, spandoeken en beachflags om de route aan te kleden.

Wilt u ons sponsoren door uw producten kosteloos ter promotie aan te bieden? Heeft u vragen of wilt u liever op een andere manier samenwerken? Neem contact op met Carina de Boer – c.deboer@hartstichting.nl of 06 - 305 131 70.

Meelopen kan natuurlijk ook

De 11strandentocht is dé ultieme teamprestatie! Deelname aan en trainen voor de tocht zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie. U kunt bij élke stempelpost starten en finishen. Voor € 25,- per medewerker kunt u samen met uw collega’s de tocht wandelen of hardlopen. Koop nu kaarten, want er zijn slechts 1.000 kaarten beschikbaar. Iedere deelnemer ontvangt een medaille, eten of drinken bij 11 stempelposten en gratis busvervoer tussen de stempelposten.

Koop nu tickets

Gaat u op 7 oktober samen de strijd aan met elkaar?! Stuur ons een e-mail en wij nemen binnenkort contact met u om verder te praten.