Team 11strandentocht zoekt stagiair

Heb jij passie voor het organiseren van evenementen?

Stagiair  - Eventmedewerker 11strandentocht


Heb jij passie voor sportieve evenementen, ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken en heb jij je hart op de juiste plaats? Dan is Team 11strandentocht op zoek naar jou!

De 11strandentocht is een wandel- en hardloopevenement langs 11 verschillende stranden tussen Bloemendaal en Hoek van Holland. Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseert de Hartstichting de derde editie van deze uitdagende tocht.

Kijk hier terug op de vorige editie.

Het team Acties & Events van de Hartstichting organiseert fondsenwervende acties & evenementen zoals de Trihartlon11strandentocht, de Hartstochten, de jaarlijkse collecte, de kitesurfmarathon Hoek tot Helder, maar ook diverse particulieren acties in het land. 
Deze stage is gericht op de 11strandentocht, maar ook van de andere events kan je leren. Wil je onderdeel uitmaken van een leuk team waarbij je bijdraagt aan een goed doel? Lees dan gauw verder.

Hoe ziet jouw dag er uit?
Als stagiair Eventmedewerker ben je heel divers bezig. Je ondersteunt het team zo breed mogelijk. De ene dag koop je event materialen in, de andere dag heb je een locatie bezoek, de volgende dag bent je de vraagbaak voor de deelnemers van de 11strandentocht. Je draait mee in het team en leert zo alle kanten kennen van de organisatie van een groot sportevenement. Van concept tot productie. Je helpt deelnemers verder op weg via telefoon en email, helpt mee met het beheren van de social media kanalen, met het inpakken van de materialen voor het event en op 5 oktober zet je samen met het team een succesvol evenement neer. Je stage is eigenlijk niet in een A4-tje te vangen, je draait mee met het team en brengt zo je opleiding in praktijk.

We zoeken een tweede- of derdejaars student voor 32-40 uur per week, het betreft een meewerk stage. We zijn een dynamisch team met een gezonde instelling om het maximale uit onze acties en evenementen te halen en zoeken iemand met eenzelfde instelling. We werken op basis van duidelijke doelstellingen en plannen, daarbij steken we wel elke dag gewoon onze handen uit de mouwen. Je leert hier door ervaring. Hands-on. Elke dag weer en geen dag is hetzelfde.

Studierichting:                                                           
Opleiding in de richting van: Hospitality, Eventmanagement, Facilitymanagement, Media & Entertainmentmanagement, Vrijetijdsmanagement, tweede- of derde leerjaar.

 Jouw profiel:

  • Iemand met een hart voor evenementen
  • Iemand die houdt van aanpakken en niet snel opgeeft
  • Creatief; kunnen meedenken bij de creatieve invullingen van een actie of evenement
  • Zelfstandig
  • Flexibel
  • Leergierig
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in of in de omgeving van Den Haag

Periode stage
Vanaf mei/juni t/m oktober 2019 (precieze periode kan in overleg, gezien de zomervakantie)

Wat bieden wij?
Een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid in een inspirerende werkomgeving bij een A-merk.  Je werkt binnen een gezellig team met ontwikkelingsmogelijkheden. Je ontvangt een stagevergoeding en hebt recht op vakantiedagen. Verder stimuleren wij vitaliteit en gezondheid binnen onze organisatie en verwachten we dus dat je geen roker bent.

Reageren:
Is deze stage echt iets voor jou? Stuur jouw cv en motivatie naar info@11strandentocht.nl voor 15 mei. Heb je nog vragen over de stage? Stuur ook gerust een mail met jouw vraag of bel naar Carina van Westenbrugge, Eventmanager, 06-30513170.