Team Ratjetoe

( Gekozen door teamcaptain: 20 km / 13.30 - 14.00 uur )

€ 247
494%
bereikt
7
teamleden
18
donateurs

De naam van ons team zegt het al: Een ratjetoe aan wandelaars. Waarom een ratjetoe aan wandelaars? De kern van de wandelaars werken op verschillende afdelingen van Carante Groep/ASVZ in Sliedrecht. De wandelaars hebben allemaal introducees uitgenodigd en uiteindelijk gaan we, na helaas 2 uitvallers, met een groep van 7 deelnemers mee doen aan de 11 strandentocht.

 

Vorige jaar zijn de eerste deelnemers van onze groep ons voorgegaan en hebben er een feestje van gemaakt en natuurlijk gaan wij dat dit jaar ook weer doen. Het feest begint al op vrijdagavond met een overnachting in Noordwijk om de volgende dag te starten aan onze 20 kilometer tocht en in Scheveningen te eindigen. Het gaat echt een feestje worden!! 

 

ASVZ/Carante Groep motiveert ons ook om deel te nemen aan deze tocht.

 

Het grootste kapitaal van ASVZ? Dat ben JIJ!

Zonder vitale, gemotiveerde en bekwame medewerkers kan ASVZ geen kwaliteit van zorg bieden. ASVZ vindt het dan ook belangrijk om de handvatten te bieden om vitaal in het leven en je werk te blijven staan.

 

We hebben allemaal ook geprobeerd geld op te halen voor de Hartstichting. Ieder met een eigen motivatie. Persoonlijk heb ik van dichtbij mee gemaakt dat mijn vader getroffen is door hartklachten. De tijd van revalidatie en informeren zijn we regelmatig de Hartstichting tegen gekomen en dat is mijn motivatie om deel te nemen aan deze wandeltocht.

 

Namens team Ratjetoe,

Paul Wevers

€ 5 18-04-2018 | 20:22