Trekvogels United

( Gekozen door teamcaptain: Ik ga wandelen (4,5 km per uur) )

€ 2.750
274%
bereikt
5
teamleden
66
donateurs

Wat begon met een lolletje wordt een feit op 7 Oktober, wij gaan 60 km het strand uit wandelen van Bloemendaal naar Hoek van Holland.

Buiten de sportieve uitdaging willen we ook sponsorgeld op halen voor de Hartstichting en daar hebben we jullie weer voor nodig.

Iedere euro is welkom.

Menno, Bart, Remco, Peter & Cock.

 Ons team is per 24 Juli uitgebreid met 2 extra trekvogels, Remco Glasbergen en Peter Nederlof dus we gaan nu met 4 Trekvogels van start. Profielfoto wordt nog aan gewerkt.. Per 19 Augustus is er een 5de trekvogel geland, nummertje 5 is Cock Vreeswijk. We zullen dus met zijn vijfen aan de start verschijnen!

€ 100 07-10-2017 | 08:17
8 okt 201718:14

11 Stranden - The Day after

Gisteren  was het dan zo ver en stonden we met vijf man om 6:00 aan de start in Bloemendaal.  We hadden 2 uitvallers wat lichaamlijk gewoon niet meer ging en beter was om de tocht af te breken maar naar iedereen toe een groot compliment. Het was een barre tocht met alles er op en er aan. Een volle windkracht 7 tegen en heel veel regen.  Na de eerste afvaller kwamen wij Hermien tegen die alleen aan haar tocht was begonnen en zij heeft deze dan ook met ons uitgelopen en zijn we uiteindelijk met 4 `man` over de finish gekomen. Hierbij wil ik nogmaals iedereen bedanken voor de donaties, berichtjes en ook de vrijwilligers vanuit de Hartstichting  die zich voor ons in hebben gezet. Onze afsluiting gisteren was dat we volgend jaar weer als Team Trekvogels United aan de start verschijnen van de 2de 11 strandentocht.  Bedankt namens het hele team Trekvogels United.   Lees meer
19 aug 201709:31

Trekvogel numero cinco

Doneer nu