Vervoer & parkeren

Hoe kom ik bij de start in Bloemendaal?

We starten bij strandpaviljoen San Blas in Bloemendaal aan Zee. Het exacte adres hiervan is Zeeweg 86, 2051 EC Overveen.

Met de auto

De dichtstbijzijnde parkeerplaats is Bloemendaal aan Zee P1 op de kop van de Zeeweg. Vanuit hier is het nog 300 meter lopen naar San Blas.

 

Betaaltijden / tarieven:
 Van 1 november t/m 29 februari van 10.00 tot 18.00. Tarief: € 1,00 /uur, dagkaart € 8,00 (2016)

 

Voor de sportieve wandelaars:

 • Iets verder op de Boulevard kun je voor €0,50 per uur parkeren tot 1 Maart.
 • Verder is het overal vrij parkeren in Bloemendaal

 

Met het openbaar vervoer

San Blas is bereikbaar met buslijn 81 vanuit Haarlem en vanuit Zandvoort. De dichtstbijzijnde bushalte is Bloemendaal, Strand (400 meter lopen naar uw locatie naar San Blas).

Kijk voor meer informatie op 9292

 

Hoe is vervoer terug geregeld naar mijn auto?               

Er is voor deelnemers gratis busvervoer geregeld van: 

 • Noordwijk naar Bloemendaal
 • Scheveningen naar Noordwijk
 • Scheveningen naar Bloemendaal
 • Hoek van Holland naar Scheveningen
 • Hoek van Holland naar Noordwijk
 • Hoek van Holland naar Bloemendaal

Vanaf de overige stempelposten moet zelf voor vervoer worden geregeld.

Wanneer deze bussen vertrekken zullen we binnenkort hier vermelden.
 

Openbaar vervoer langs de stempelposten

 

 1. Bloemendaal
  Bushalte Bloemendaal, strandlijn 81 en 84. Gaat van station Haarlem naar Zandvoort met als tussenstop Bloemendaal. Omgekeerd kunnen zij dus ook van Zandvoort naar Haarlem. Locatie is goed met ov te bereiken. Let op: je kunt met de bus op z'n vroegst om 07.30 uur bij de startlocatie zijn omdat de bussen niet eerder rijden.

 2. Zandvoort
  Buslijn 81 en 84. Het eindpunt is bij station Zandvoort aan zee. Dit station bevindt zich +- 300 meter van de kust.

 3. Noordwijk
  Buslijn 20 gaat van station Leiden Centraal naar Noordwijk (route langs de kust) en vica versa. Buslijn 90 gaat van Den Haag Centraal naar Noordwijk kust. Buslijn 385 gaat van Den Haag Centraal via Transferium A44 en Leiden naar Noordwijk.

 4. Katwijk
  Buslijn 38 gaat van Leiden centraal naar Katwijk en stopt hier naast de stempelpost. Lijn 90 rijdt van Den Haag centraal naar Haarlem station met als tussenstop Katwijk. Ook deze buslijn stopt naast de stempelpost (dit is dezelfde lijn die ook in Noordwijk stopt). Lijn 31, twee haltes verder dan de stempelpost, gaat naar Leiden centraal.

 5. Wassenaar
  Lijn 90 gaat van Den Haag centraal naar Lisse met Wassenaar als tussenstop. De bushalte bevindt zich echter pas aan het einde van de Wassenaarseslag. Dit is een heel stuk van het strand af.

 6. Scheveningen
  Scheveningen strand heeft vele OV mogelijkheden. Veel trams en bussen rijden voornamelijk naar Den Haag centraal en visa versa. Vanaf hier gemakkelijk om verder te reizen.

 7. Zuiderstrand
  Lijn 22 gaat van Den Haag centraal naar het Zuiderstrandtheater (er vinden momenteel werkzaamheden plaats, dus bekijk altijd de acuele rijtijden en haltes op www.9292.nl). De bushalte bevindt zich bijna direct naast de stempelpost.

 8. Kijkduin
  Lijn 23, 24, 26 stoppen voor de boulevard van Kijkduin. Deze buslijnen rijden van en naar Den Haag centraal, Leyenburg en andere grotere punten.

 9. Monster/Ter Heijde
  Buslijnen 31 en 34 lopen door Monster heen. Let op: het is vanaf de halte nog 1,5 kilomter lopen naar het strand. Lijn 31 gaat van Naaldwijk naar station Leyenburg in Den Haag. Lijn 34 rijdt alleen in de spits en gaat direct van Monster naar Naaldwijk. Niet richting Den Haag.

 10. ’s Gravenzande
  Lijn 31 en 35 lopen door ’s Gravenzande. Ook hier weer 1,5 kilometer lopen van de kust naar de bushaltes. Lijn 31 gaat van en naar Naaldwijk of Leyenburg en buslijn 35 van Leyenburg naar Hoek van Holland station haven.

 11. Hoek van Holland
  Met de stadsbus 711 moet je naar Schiedam en vanaf daar met de trein naar Rdam. Deze bus rijdt ook ’s nachts op zaterdag. Laatste bus gaat om 00:51. Daarna bobbus om 02:28 richting Rotterdam centraal zonder stops.

 

Finish in Hoek van Holland

 

Met de auto

Volg de snelweg A20 en volg de borden Hoek van Holland. Het dichtstbijzijnde gratis parkeerterrein is Parkeerterrein Badweg. Adres: Badweg 79, 3151 in Hoek van Holland.

Andere parkeerterreinen in de buurt.

 

Met het openbaar vervoer

Vanaf Schiedam Centrum kan je buslijn 711 pakken naar Hoek van Holland. De bus stopt dichtbij de finishlocatie.

Gratis busvervoer deelnemers

Van Hoek van Holland naar Bloemendaal is er voor de deelnemers gratis vervoer geregeld.