Vrijwilligers gezocht!


Om de 11strandentocht tot een een succes te maken zoeken wij enthousiaste vrijwilligers. Ben je enthousiast, gastvrij, flexibel, vrolijk en ben je beschikbaar? Dan zoeken we jou!

Je beleeft een gezellige dag met andere vrijwilligers en zet je in voor het goede doel. Wij zorgen voor eten en drinken.

Wat kunnen je taken worden?
  • Helpen met de aankleding van het evenement
  • Registratie van deelnemers
  • Stempel/rustposten om de route bemannen
  • Medaillespeld en water uitdelen
  • De verkeersregelaar ondersteunen
  • Allerlei praktische ondersteunende klussen
En natuurlijk de deelnemers aanmoedigen!

Ook zoeken wij altijd fotografen, videografen, fysio/masseurs, diverse entertainers, die willen helpen de dag extra bijzonder te maken voor de wandelaars.

Tijd en locatie
Start- en finishlocatie van de 11strandentocht is Zandvoort. De verschillende rustposten liggen tussen Ter Heide en Zandvoort. De eerste lopers vertrekken al ‘s ochtends vroeg. Rond zonsondergang stappen de deelnemers één voor één over de finishlijn en tussen 17:00 en 20:00 uur sluiten we de dag feestelijk af. We verwachten de laatste lopers rond 20.00 over de finish. We werken uiteraard in verschillende shiften.

Help jij mee om de 11strandentocht tot een succes te maken? Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen