Word vriend van de 11strandentocht

Alle bedrijven die aan onze kustlijn, de deelnemende strandpaviljoens of de Hartstichting verbonden zijn, krijgen van ons de unieke gelegenheid om vriend te worden van de 11strandentocht.

Als vriend ontvangt u van ons:


Ja, ik word vriend voor €100 excl. btw*.

*Onze formulieren berekenen alles inclusief btw. Wij vragen u daarom om €121,- in te vullen. De Hartstichting heeft een ANBI status. Dit betekent dat uw gift mag aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Lees hier alles over het aftrekken van je gift

Vriend worden, maar meer willen doen?!


De 11strandentocht is dé ultieme teamprestatie, dus loop ook vooral met alle collega's mee. Deelname aan en trainen voor de tocht zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie. U kunt bij élke stempelpost starten en finishen. Voor € 25,- per medewerker Kun je al samen met collega’s de tocht wandelen of hardlopen. Koop nu kaarten, want er zijn slechts 1.000 kaarten beschikbaar. Iedere deelnemer ontvangt een medaille, eten of drinken bij 11 stempelposten en gratis busvervoer tussen de stempelposten. Het pakket is uit te breiden met een BBQ aan het einde van de tocht (€ 10 per persoon).

Ja, wij (ook) lopen mee!