Alle praktische zaken op een rij


Ja-Hoor! Zaterdag 2 november is het zover: de tocht der tochten. Hieronder vind je nog even de belangrijkste zaken op een rij. Ben jij er ook bij?

Ja, ik doe mee!

Start- en finish locatie

 

De 11strandentocht kent drie startlocaties en één gezamenlijke finish: Zandvoort. Kies je voor 12,5 km dan loop je vanaf Noordwijk Noord. De start van de 25 km is in Katwijk en loop je de langste afstand (50km) dan start je vanuit Kijkduin. Houd onze website in de gaten voor de exacte routes en de locaties van de stempelposten. Op de dag zelf worden de routes uitgepijld.  
 
De exacte starttijden worden later bekendgemaakt.

Wat je van ons krijgt


Jouw ticket is inclusief 11strandentocht muts, koffie en thee bij de start (van 50km), lekkere versnaperingen voor onderweg, ongekende sfeer lang de hele route en een unieke medaille als herinnering.  

Inschrijven kan nog eind oktober


Inschrijven voor de 11strandentocht kan tot 30 oktober 2024. Nodig je vrienden, familieleden en/of collega's dus vooral nog uit.

Bustickets


Vanaf Station Leiden Lammenschans, Station Den Haag Centraal en Station Zandvoort rijden er pendelbussen naar de startlocaties. Koop je busticket online (6,50 euro)

Parkeren

De startlocaties zijn goed te bereiken met openbaar vervoer en er zijn kiss-and-ride plekken waar je afgezet kan worden. Kom je zelf met de auto dan is er voldoende parkeergelegenheid in Zandvoort. Een pendelbus brengt je naar de startlocatie.  

Sponsorwerving

Ingeschreven? Maak je eigen actiepagina aan en start met sponsoring. Uiteraard geven wij je tips voor een succesvolle sponsorwerving! Samen houden we een verdere toename van hart- en vaatziekten buiten de deur.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen