Aandacht voor jouw (sponsor)tocht

Loop jij mee en/of ben je sponsorgeld aan het ophalen voor de 11strandentocht? Dan helpen wij jou!

Laat je familie, vrienden en kennissen weten dat je deze nieuwe tocht der tochten loopt en maak gebruik van de hieronderstaande promotiematerialen. Zo breng jij je deelname en sponsoractie goed onder de aandacht via social media en e-mail.

 

Omslagfoto Facebook

 

We hebben voor op je eigen Facebookpagina een speciale omslagfoto gemaakt. Deze kun je direct op jouw Facebookprofiel plaatsen zodat iedereen weet dat je meeloopt!

 

Loop jij mee? Download hier je omslagfoto  

Haal jij sponsorgeld op? Download hier je omslagfoto

 

Het is ook handig om hem af en toe opnieuw te plaatsen zodat de omslagfoto weer opnieuw op de tijdlijn van je vrienden verschijnt.

 

Profielfoto Facebook

 

We hebben voor op je eigen Facebookpagina een speciale avatar gemaakt die je over je profielfoto kunt installeren. Je kunt hem hier over je profielfoto heen zetten. Er zijn twee versies. Eén voor als je alleen meeloopt, deze heet 'Ik loop mee 11strandentocht'. Voor de sponsorlopers hebben we de Sponsor mijn 11strandentocht gemaakt.

 

Tip! Het is ook handig om hem af en toe opnieuw te plaatsen zodat je profielfoto opnieuw op de tijdlijn van je vrienden verschijnt.

 

Flyer om sponsors te werven

 

Hier kun je de flyer downloaden die je via social media en per e-mail kunt verspreiden. We hebben al tekst op de flyers geplaatst, maar voeg gerust je eigen naam of teamnaam toe. Het eerste gedeelte van de url naar je actiepagina is alvast ingevuld.

 

Hoe bewerk ik de flyer?

 

  1. Installeer het lettertype (Penny Lane Corroded van 11strandentocht op je computer
  2. Open de de flyer in een programma als Paint of PowerPoint
  3. Gebruik de tools van het programma om je teksten toe te voegen

 

Tip! Plaats hem een aantal keer op je social media pagina zodat mensen de flyer een aantal keer zien, zodat het echt blijft hangen dat je meeloopt. Ook kan je de flyer mailen naar al je contacten. Doe dit de eerste keer om te laten weten dat je meeloopt. De tweede keer stuur je vier tot twee weken voor 7 oktober de flyer als herinnering om je niet te vergeten te sponsoren.

 

Lettertype en kleur

 

Het lettertype van de 11strandentocht is Penny Lane Corroded De kleur rood van de 11strandentocht is #ee2d35. Deze kun je aan het kleurenpalet toevoegen. Als je beide gebruikt dan ben je helemaal in stijl van de 11strandentocht.