Meedoen aan de 11strandentocht is meer dan alleen een tocht. Lekker sportief bezig zijn is goed voor je eigen hart én dat van een ander. Ontdek waarom dat zo is en doe ook mee.

Goed voor je eigen hart

Bewegen is goed voor je hart. Het verlaagt je bloeddruk en je kans op hart- en vaatziekten. Kansen om meer te bewegen zijn er genoeg. Maar hoe laat je jezelf en je hart hier extra van profiteren?

Door mee te doen aan de 11strandentocht ben je sportief bezig. Maar je brengt ook tijd door met andere enthousiastelingen. Gezellig bijkletsen met je vrienden of nieuwe mensen leren kennen in een andere omgeving. Wist je dat je hart hier ook blij van wordt? Een dagje eropuit vermindert spanningen en geeft jou en je hart energie!

Goed voor het hart van een ander

Door mee te doen aan de 11strandentocht haal je geld op voor onder andere belangrijk onderzoek naar hart- en vaatziekten. Laat je sportieve inzet sponsoren of doe zelf een donatie. Hiermee steun je het werk van topwetenschappers en draag je bij aan een hartgezonder Nederland. En iets goeds doen voor een ander maakt je eigen hart ook blij!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen