Route info

Alle strandtochten eindigen in Zandvoort. De startlocatie verschilt per afstand. Ben je nieuwsgierig naar de exacte routes van de 11strandentocht? Bekijk hieronder de verschillende afstanden en starttijden.

10 km

Vanaf 12:00 uur kan je je aanmelden bij strandtent Tijn Akersloot in Zandvoort. De bussen in Zandvoort vertrekken om 13:00 en 13:30 uur richting de startlocatie strandtent Vrijstaat Nederzandt in Noordwijk. Vanaf 13:55 uur zal de start plaatsvinden en loop je terug naar strandtent Tijn Akersloot in Zandvoort.

Info over de route
Tijdens de 10 kilometer route loop je voornamelijk over het strand. Het eerste deel van de route leg je af over de duinen. Hier wandel, hike of jog je langs het Landveld Zweegvliegveld. Dit vliegveld bevindt zich in een Natura 2000 beschermd natuurgebied. Gemotoriseerd vliegverkeer is dan ook niet toegestaan. Met een beetje geluk spot je dus een zweefvliegtuig!

Doe mee!

20 km

Vanaf 09:30 uur kan je je aanmelden bij strandtent Tijn Akersloot in Zandvoort. De bussen in Zandvoort vertrekken om 10:30 en 11:00 uur richting de startlocatie strandtent Surf & Beach in Katwijk. Vanaf 11.35 uur zal de start plaatsvinden en loop je terug naar strandtent Tijn Akersloot in Zandvoort.

Info over de route
De 20 kilometer route is een ietwat pittige route. Deze route loopt namelijk volledig over het strand! Je begint de route met het oversteken van de Binnenwatering. Hierna vervolgt de route zich over het strand naar de finish in Zandvoort. Er zijn 3 rustposten op deze route.

Doe mee!

50 km

Vanaf 05:00 uur kan je je aanmelden bij strandtent Tijn Akersloot in Zandvoort. De bus in Zandvoort vertrekt om 05:30 uur richting de startlocatie in Ter Heijde. Vanaf 07:10 uur zal de start plaatsvinden en loop je terug naar strandtent Tijn Akersloot in Zandvoort.

Info over de route
Ben jij een ervaren loper of op zoek naar een echte uitdaging? Dan is de 50 kilometer route echt iets voor jou! Niet alleen de afstand, maar ook de ondergrond maken deze route, op z’n zachts gezegd…, pittig. De tocht brengt je langs verschillende natuurgebieden waarbij je maar liefst 11 stranden passeert. Onderweg vind je 9 rustposten. Durf jij het aan?

Doe mee!
Ga jij op 5 november de ultieme uitdaging aan door 50 km te wandelen? Dan trotseer jij de wind, de duinen en het strand vanaf Zandvoort richting het zuiden en wandel je tot aan Katwijk aan Zee en weer terug.


Starttijd 50 km

07:30 uur


We verwachten de 50 km-lopers tussen 18:00 en 20:00 uur over de finish.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen