Inschrijven

 

Je kunt je voor verschillende onderdelen inschrijven. Zo kun je kiezen om de hele 60 km te wandelen of hard te lopen, maar je kunt er ook voor kiezen om als (estafette)loper een gedeelte van de route te lopen.

 

1. Inschrijven 60 km

Wil jij 60 kilometer wandelen, joggen of hardlopen? Dan loop je alle 11 de stempelposten af. Een extreme uitdaging voor de echte doorzetter. Een startbewijs kost € 35, inclusief medaille en koek & zopie.

 

Ja, ik schrijf me direct in!

 

2. Inschrijven estafette of deel van de tocht

Wil je een gedeelte van de tocht wandelen of hardlopen? Je kunt dan bij elke zelf gekozen stempelpost starten en finishen, je loopt minimaal 1 en maximaal 10 stempelposten af. Een startbewijs voor deelname kost € 25 per persoon, inclusief medaille en koek & zopie.

 

Ja, ik schrijf me direct in!

 

Meedoen kan ook als estafettegroep! Jullie bepalen onderling in het team wie welk gedeelte van de route loopt. Jullie krijgen van ons één estafette'stok', de stempelkaart, die je bij de door jullie afgesproken stempelpost op het strand kunt doorgeven aan de volgende loper.

 

Estafetteteam starten, of aanmelden bij je eigen team

 

Hoe werkt het:

  • Maak online een teampagina aan. Eén persoon gaat naar: inschrijven, klikt op in een team > zelf een team starten en maakt een team aan.
  • De overige teamleden gaan naar: inschrijven, klikken op in een team > teamlid worden van een bestaand team (selecteren hier de teamnaam) en schrijven zichzelf in.

Doe je mee met minimaal 10 personen? Stuur ons dan een e-mail dan maken wij een teampagina voor jullie aan en sturen jullie een factuur. Dit scheelt jullie zeeën van tijd.

Ja, ik schrijf me direct in!

 

Geen eigen team, maar wel meelopen?

 

Wanneer je geen eigen team hebt maar toch wilt meelopen in estafette? Dan kun je je aansluiten bij het team 'Samen voor 60'. Dit team wordt beheerd door de Hartstichting. De Hartstichting vormt dan teams bestaande uit alle individuele inschrijvingen en koppelt jou ruim voor het evenement aan je teamgenoten. Je inschrijven voor het team 'Samen voor 60 werkt zo: 

  • Ga naar inschrijven, klik op in een team > teamlid worden van een bestaand team > kies 'team Samen voor 60' en schrijf jezelf in.
  • Na je inschrijving, krijg je een mail met 2 vragen: 1) bij welke stempelpost wil je starten en waar wil je eindigen?, 2) wil je wandelen of hardlopen?
  • Op basis van je antwoorden plaatst de Hartstichting jou in een estafettegroep.

 

 

 

Ja, ik loop mee