Praktische informatie


Wat goed dat je meedoet met de 11strandentocht! Op deze pagina vind je handige informatie, zodat je goed voorbereid op pad kunt gaan. 
 
Aanmelden en busreis   
Het tijdstip waarop jij je moet aanmelden, hangt af van de afstand die je gaat afleggen:  
  • 50 kilometer: 05.00 uur (aanmelden is mogelijk tot 05.20 uur) 
  • 20 kilometer: 09.30 uur (aanmelden is mogelijk tot 10.30 uur) 
  • 10 kilometer: 12.00 uur (aanmelden is mogelijk tot 13.00 uur) 
De aanmeldbalie bevindt zich op het buitenterras van strandtent Tijn Akersloot, Boulevard Paulus Loot 1 in Zandvoort. in Zandvoort. Na het aanmelden vertrek je in groepen richting de bussen. Je wordt vervolgens naar jouw startlocatie gebracht.

Parkeren 
Voordelig parkeren kan op Parkeerterrein De Zuid.
 
Routes 
Ben je nieuwsgierig naar de routes van de 11strandentocht? Klik dan hier

Versnapering
Dankzij onze sponsoren kunnen we af en toe wat lekkers aanbieden op de
route. Hieronder bij stempelposten zie je ook bij welke stempelposten je zelf een hapje
kan eten.
 
Stempelposten  
Tijdens het evenement loop je langs verschillende stempelposten. Deze locaties hebben verschillende faciliteiten, zoals toiletten en catering. Zie hieronder een overzicht van de faciliteiten per stempelpost.
Tip: plan van tevoren jouw eetmomenten en plaspauzes in.


EHBO  
Er is een EHBO post aanwezig op het start/finish terrein van Tijn Akersloot. Daarnaast is er op de route nog een extra EHBO-post bij Zeilvereniging Noordwijk. Ook hebben we mobiele EHBO posten op de route. Deze kunnen ter plaatse komen bij medische situaties. Zit je in een acute noodsituatie? Bel dan altijd 112. 
 
Waterpunten 
Langs de route zijn er vele drinkwaterpunten te vinden. Neem dus jouw waterfles mee en blijf gehydrateerd. 
 
Hoodie  
Wil je ook zo’n leuke 11strandentochthoodie bestellen? Dat kan nu al via onze webshop voor € 29,95 exclusief verzendkosten. Je kunt ze ook tijdens het evenement kopen.
Heb je € 500,- aan sponsorgeld opgehaald? Dan krijg je een hoodie cadeau! We zullen je via de mail naar je gewenste maat vragen.  

Eten en drinken 
Bij Tijn Akersloot, de start- en finishlocatie van de 11strandentocht, is de hele dag de keuken geopend voor de kleine en grote trek. Voor de vroege starters is er bij de Hartenbar koffie, thee en ontbijtsnacks te verkrijgen. Buiten de kaart om zijn er speciaal samengestelde hartstochtelijke lunch- en dinergerechten te bestellen zoals pomodori-soep, erwtensoep, broodje curryworst met zuurkool en saus (ook vegetarisch), stamppotje boerenkool met jus en rookworst (ook vegetarisch).
 
Onderweg zijn er bij de stempelposten De Waterreus Scheveningen, Brasserie de Badmeester in Wassenaar, Surf en Beach in Katwijk, Zeilvereniging Noordwijk en Vrijstaat Nederzandt diverse lunch en drankjes te verkrijgen.


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen